Vacatures

Werken bij Fontana Resort Bad Nieuweschans betekent:

Werken in een modern en landelijk toonaangevend kuurcentrum met een grote diversiteit aan faciliteiten en diensten (zie website). Dit geldt ook voor de vele functies en de ruim 150 medewerkers die bij ons werkzaam zijn. Maar wie je ook bent en in welke functie je ook werkzaam bent, iedere medewerker zet zich in én vindt het leuk om onze gasten een ontspannen en plezierig verblijf te bieden. Zodat deze, elke keer als ze ons bezoeken, tevreden zijn en blijven terugkomen.
Teamwork, gastgerichtheid en individuele vakbekwaamheid van onze medewerkers bepalen dan ook in grote mate het succes van Fontana Resort Bad Nieuweschans.

Daarom zoeken we nieuwe medewerkers die goed binnen onze bedrijfscultuur passen.
Zo vind je het bijvoorbeeld vanzelfsprekend om je dienstbaar op te stellen richting gasten en collega’s en ben je zelfkritisch op je eigen werk (en dat van anderen). Je wilt goed zijn in je werk en je zo mogelijk verder ontwikkelen in je functie en verwacht dat je werkgever je daarin stimuleert en ondersteunt. Je hebt een flexibele instelling en stemt je thuissituatie af op de variabele werktijden en –dagen. Daarnaast vragen we afhankelijk van de functie natuurlijk specifieke kwaliteiten en vaardigheden.

Werken bij Fontana Resort Bad Nieuweschans betekent ook:

Onderdeel uitmaken een dynamisch en succesvol bedrijf met heldere arbeidsvoorwaarden volgens het arbeidsvoorwaardenreglement horeca. Aanvullend daarop bieden wij onze medewerkers o.a.

- een loontoeslag voor werken op zon- en feestdagen van 50%
- een bijdrage in de reiskosten (woon-werkverkeer)
- representatieve bedrijfskleding
- mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering
- gratis gebruik van enkele (Thermen)faciliteiten buiten werktijd
- interne doorgroeimogelijkheden
- goede begeleiding en training on the job + opleidingsmogelijkheden

Spreekt bovenstaande je aan en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan is één van de onderstaande vacatures binnen Fontana Resort Bad Nieuweschans wellicht iets voor jou:

Op dit moment hebben we de volgende vacature(s):

 

Medewerker Thermen

Om het verblijf van onze gasten zo compleet mogelijk te maken organiseren wij elke dag diverse activiteiten in het wellnessresort. Deze activiteiten worden elke dag met veel enthousiasme en zorg uitgevoerd door onze thermenmedewerkers.

Lees het hele bericht

Medewerker Balie Thermen

Bij de Balie Thermen worden onze gasten dagelijks professioneel en met een glimlach ontvangen. Naast het correct in- en uit checken van onze gasten die Fontana voor een dag (deel) bezoeken wordt er ook informatie over onze faciliteiten verstrekt.

Lees het hele bericht

Medewerker Schoonmaak Thermen

Hygiënische en schone faciliteiten zijn voor Fontana Resort Bad Nieuweschans van groot belang. De zorg hiervoor begint voor openingstijd van de faciliteiten en blijft de gehele dag een groot punt van aandacht voor onze medewerkers huishoudelijke dienst.

Lees het hele bericht

Medewerker Brasserie

In Brasserie Bubbels, onderdeel van de Thermen, kunnen onze gasten heerlijk tussen het ontspannen door een hapje of een complete maaltijd nuttigen. Onze gasten vinden hier een uitgebreid menu met diverse gerechten en drankjes, zoals (maaltijd)salades, verschillende soorten belegde broodjes en warme gerechten.

Lees het hele bericht

Voetreflexzonetherapeutes, voor freelance opdrachten

Studio Aromatherapie maakt onderdeel uit van de Body & Beauty afdeling van Fontana Resort Bad Nieuweschans. Om aan de toenemende vraag naar onze behandelingen te kunnen voldoen, is bij Studio Aromatherapie direct plaats voor meerdere ervaren gediplomeerde voetreflexzonetherapeutes.

Lees het hele bericht

Gastheer/-vrouw

Bij een ontspannen kuur(dag) hoort onlosmakelijk ook het genieten van een heerlijk diner. Dit kan in ons á la carte restaurant “Waters of the World” dat is opgenomen in de Lekker gids 2016. Als aanvulling op ons restaurantteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste gastheer/gastvrouw.

Lees het hele bericht

Hotel

Vanuit uw kamer loopt u in badjas dus zo het kuurcentrum in. Het gemak van alles onder één dak! Direct een kamer boeken

Stel uw eigen dagje samen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! Een dagje Fontana samenstellen

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Bekijk hier de openingstijden