Nieuwere berichten

Recepten van de chef

Gebakken hertenrugfilet

Gebakken hertenrugfilet met Livar rookworst, 2 bereidingen van rode biet, kastanje-aardappel crème met spruitjes en krachtige vleesjus.

Lees het hele bericht

Dame Blanche

“Dame blanche” maar dan net even anders.

Lees het hele bericht

Gekonfijte eendenbout

Gekonfijte eendenbout met linzen, julienne van wortel en knolselderij, crème van pastinaak, paddenstoelen en krachtige vleesjus.

Lees het hele bericht

Gerookte geitenkaas met Jabugo ham

Gerookte geitenkaas met Jabugo ham, zoetzure pompoen, walnoten, vijgen, rode biet en appelstroop.

Lees het hele bericht

Oosterse bouillon

Met fijne groenten, kruiden, kwartelei, kokkels en verse zalm.

Lees het hele bericht

Citroentaart

met Italiaans schuim en zomer fruit

Lees het hele bericht

Zomersalade met gegrilde en gerookte zalm

Zomersalade met gegrilde en gerookte zalm, gegrilde Hollandse asperges waarbij kruidensalade, radijs en kerriedressing.

Lees het hele bericht

Asperges met warme en koude gerookte zalm

Asperges van landwinkel Meinardi met warme en koude gerookte zalm, waarbij een kruidensalade, radijs, kwartel ei en mosterd- dille vinaigrette.

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Bekijk hier de openingstijden