Nieuwere berichten

Recepten van de chef

Lekkernijen voor de feestdagen

Leuke tips voor zoete lekkernijen tijdens de feestdagen.

Lees het hele bericht

Hertenrugfilet

Gebakken hertenrugfilet met “hutspot op eigen wijze” met bloedworst en krachtige vleesjus.

Lees het hele bericht

Geitenkaas pannacotta

Geitenkaas pannacotta met vijgen, perengelei, walnoten en shi-i-take met oerbrood croutons en stroop van balsamico.

Lees het hele bericht

Kabeljauwfilet

Gebakken kabeljauwfilet met spaghettini, gepofte tomaat en beurre blanc saus.

Lees het hele bericht

Carpaccio op landbrood

Dungesneden carpaccio op “boeren”landbrood.

Lees het hele bericht

Vanille pannacotta met zomers fruit

Vanille pannacotta met zomers fruit van de boerderij en gelei van Oldambster bessensap voor 4 personen.

Lees het hele bericht

Hollandse haring

Hollandse nieuwe haring met 3 bereidingen van rode biet, avruga kaviaar, tuinkruidenolie, appel en hangop.

Lees het hele bericht

E-book: De bewuste adem

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Bekijk hier de openingstijden