ELT (Roodlichttherapie)
Vanaf €42,50

 ELT staat voor Energizing Red Light Technology (Rood Licht Therapie) Een echte ontspannen behandeling die u en uw huid energie geeft en de wens naar een natuurlijke huidverbetering vervult. 

 

De collageenlampen gebruiken zichtbaar rood licht wat de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron stimuleert. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid oogt zichtbaar egaler en stralender en het totale huidbeeld wordt verbeterd. Geniet van de ontspannende werking en voel u gewoon lekker in uw vel! Omdat het gebruik ook de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt zullen de hoogwaardige producten bijzonder effectief werken.

De behandeling Uw huid wordt aan het begin van de behandeling gereinigd en vervolgens volgt een peeling en wordt hyaluron serum aangebracht. Daarna start de lichttherapie van 15 minuten.

Werking van de lamp: De lichtsessie maakt een efficiënt gebruik van de verschillende lichtspectra mogelijk. De speciaal ontwikkelde lichtbron produceert een breed spectra met een bereik van 570 tot 850 nanometer. In plaats van alleen exacte golflengtes te produceren, wordt een breed werkspectra gebruikt. Zo wordt in tegenstelling tot andere licht-technologieën ook met een grotere afstand tot het lichaam een homogeen en intensief resultaat bereikt. Voor u betekent dit een nieuw gevoel van vrijheid. De nieuw ontwikkelde reflectoren en lichtfilters garanderen dat alleen de effectieve lichtaandelen gebruikt worden. UV licht en ongewenste warmteontwikkeling worden eruit gefilterd. Het samenspel van de precies op elkaar afgestemde componenten zorgt voor de beste effectiviteit en een bijzonder aangename lichtbelevenis. De behandeling is geheel pijnloos en zonder bijwerkingen.

Wat kan deze therapie u bieden: Collageenopbouw in de huid. Verbetert uw totale huidbeeld en geeft een aangenaam huidgevoel. U voelt zich fitter. Verminderd ruwheid van uw huid. Reducering van rimpels.

Is Rood licht therapie voor iedereen geschikt? De lichtbehandeling is niet schadelijk en voor alle huidtypen geschikt. Zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen met een verhoogde gevoeligheid voor licht of pers die medicijnen gebruiken, die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken (bijv. antibiotica of Sint Janskruid) moeten afzien van de collageenbehandeling. Bij acute of chronische huidziekten raden wij u aan vooraf een arts te benaderen. Bij het eerste gebruik is bij een lage bloeddruk een lage dosis aan te bevelen, om de verdraagzaamheid te testen.

 
Alle prijzen zijn incl. BTW, toeslagen, kortingen en excl. toeristenbelasting, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld.

Reserveer nu online!

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Bekijk hier de openingstijden