Micro Dermabrasie, 50 min.
Vanaf €92,50

Normaal gesproken vernieuwd onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagd dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. De microdermabrasie behandeling zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie.

 

Om de afvoer van de dode huidcellen te versnellen en tevens de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren wordt veelvuldig gebruik gemaakt van microdermabrasie voor de volgende indicaties: - Futloze, droge en ruwe huid - Pigmentvlekken (niet hormonaal) - Zonbeschadigde huid - Acne littekens - Fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels - Verstopte, vergrote poriën - Littekens - Rokershuid

Deze behandeling is uit te breiden met de behandeling van uw hals en decolleté.

De werking Een microdermabrasie behandeling verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen (of diamant, afhankelijk van het huidtype) een dun laagje van de opperhuid. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en wordt de celvernieuwing in de huid gestimuleerd. Een microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren.

Aantal behandelingen Elke peeling die u ondergaat zal huidverbetering geven en de huid fris en zacht aan laten voelen. De specialist zal u advies geven over het aantal behandelingen wat bij u past. Soms volstaat 1 behandeling en afhankelijk van het te behandelen gebied kan het zijn dat de specialist meerdere behandelingen adviseert.

Voorbereiding Een week voor de behandeling niet harsen in het te behandelen gebied, geen laser- of IPL behandeling. De huid mag geen diepe bruining van de zon/zonnebank hebben. Bij de aanwezigheid van een koortslip zal er geen behandeling plaats vinden.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit? U ziet direct na een behandeling dat uw huid intensief behandeld is. Na de behandeling wordt aangeraden om uw huid met uiterste zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling en zal aanvoelen alsof u te lang in de zon heeft gezeten. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat de strepen van de behandeling zichtbaar gaan worden op de huid. Dit is een normale reactie. De huid kan tot twee dagen na de behandeling rood zien. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na twee dagen gaan schilferen. Met een fijne scrub, kunt u deze schilfertjes verwijderen. Na de Microdermabrasie behandeling kunt u in feite gewoon weer aan het werk. Sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt afgeraden i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de Microdermabrasie behandeling. Gebruik verder geen make-up tot 24 uur na de behandeling en onderga geen andere behandelingen van de huid gedurende twee weken. Ook zwemmen wordt de eerste week na de behandeling afgeraden in verband met de gevoeligheid van de huid. Voorkom blootstelling aan zonlicht tot ca. 5 dagen na de behandeling. Bescherm daarom uw huid gedurende die periode met een sunblock. Dit geldt ook in de winter. Uw huid is zijn natuurlijke bescherming tegen UV straling kwijt, waardoor u gevoeliger wordt voor pigmentverschuivingen in de huid

Mogelijke complicaties Microdermabrasie geeft weinig complicaties. De risico’s op littekens en hyperpigmentatie zijn gering.

Voor extra informatie kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen en adviseren wij u graag.

Deze behandeling is niet meer boekbaar in 2018.

 
Alle prijzen zijn incl. BTW, toeslagen, kortingen en excl. toeristenbelasting, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld.

Reserveer nu online!

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Bronnenbad Nieuweschans-Bunde B.V.
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans
KvK-nummer: 02324292,
BTW-nummer: NL 0060.16.625.B.01

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Bekijk hier de openingstijden