Verse geitenkaas met walnoten

Geniet van heerlijke verse geitenkaas met walnoten.

 

Verse geitenkaas met walnoten
Maak de verse geitenkaas aan met zout en peper en haal het door de crunch van walnoten. Draai mooie balletjes.

Crème van zoete aardappel
Kook de aardappel in de schil in ongeveer 45 minuten. Als deze gaar is, haalt u de aardappel uit de schil. Doe de aardappel samen met peper, zout en een klontje roomboter in de keukenmachine.

Wortelcrème
Schil de winterwortels en kook ze in een beetje groentebouillon tot ze gaar zijn. Pureer ze in de keukenmachine. Breng het op smaak met peper en zout en haal het geheel daarna door een fijne zeef.

Zoetzuur van rauwe groente
Maak een zoetzuur bad van suiker en azijn (1 deel suiker en 1 deel azijn). Snijd de groente op de mandoline mooi fijn. Steek in de gewenste vormen laat het een half uur intrekken in het zoetzuur.

Eet smakelijk!

Een culinaire groet,

Stefan Steinigeweg

 



Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Bekijk hier de openingstijden