Thermen

Welkom in het eerste en meest complete wellness- en kuurresort van Nederland! 

We bieden u alle mogelijkheden voor een ontspannen dag of meerdags verblijf. Geniet van ons Thermaalbad, onze saunafaciliteiten en neem eens een kijkje bij ons uitgebreide aanbod aan behandelingen en arrangementen.

Dagelijks vinden er Thermenactiviteiten plaats waar u kosteloos aan deel kunt nemen. Bekijk ook eens onze activiteitenkalender. Wellicht zijn er tijdens uw verblijf leuke evenementen of activiteiten.

 

Dagje Fontana samenstellen

U kunt zelf uw eigen dagje Fontana samenstellen. Zo kiest u alles waar u zin in heeft! 

Dagje Fontana samenstellen

Thermaalbad

Door de aangename temperatuur en de whirlpools en massagestralen in het Thermaalbad, is het baden ten eerste zeer ontspannend. Daarnaast heeft elk mineraal in een specifiek effect op het menselijke lichaam. Het hoge zoutgehalte van het thermaalwater versterkt de opwaartse druk, waardoor tijdens het baden gewichtloosheid ontstaat.

Stoom Badhuis

In het Stoom Badhuis ervaart u de weldadige warmte van stoom gecombineerd met de ontspannende werking van thermaalwater (sole) dat over uw schouders stroomt.

Sauna

Finse sauna, stoombad, infraroodsauna, Kelosauna, Salarium, Aardsauna, Balneobad, Whirlpool, Scrubzouthoek, afkoelpaviljoen en de haardpaviljoen.

Thermenactiviteiten

Elke dag organiseren wij diverse activiteiten in het kuurcentrum waaraan u gratis kunt deelnemen. Hiermee krijgt uw verblijf net dat beetje extra wat het zo onvergetelijk maakt!

Brasserie & Saunalounge

De Brasserie bevindt zich naast het Thermaalbad. Hier zijn diverse gerechten en drankjes verkrijgbaar, zoals diverse salades, verschillende soorten belegde broodjes en warme gerechten.

Badjassenpark

Tijdens uw verblijf, kunt u gekleed in uw badjas een wandeling te maken door het fraai aangelegde (besloten) park. U kunt daarbij genieten van de rust, de fraaie natuur en uitrusten op 1 van de bearchairs aan de waterkant.

Rustpaviljoen

Gezien het effect van de diverse kuurfaciliteiten op uw lichaam, is het erg belangrijk om tijdens uw kuur(dag) zo nu en dan een moment van rust te nemen. Hiervoor kunt u terecht in het sfeervolle rustpaviljoen van Fontana Resort Bad Nieuweschans.

Entreeprijzen

Klik hier voor meer informatie over het type entree, en de bijbehorende prijzen!

Dagarrangementen

Kom een dag ontspannen in Fontana Resort Bad Nieuweschans!

Contact gegevens

Fontana Resort Bad Nieuweschans
Weg naar de bron 3-9
9693 GA Bad Nieuweschans

+31 597 52 77 77
info@fontanaresort.nl

Openingstijden vandaag

Thermen 09:00 - 22:45 uur
Saunaplein 11:00 - 22:45 uur
Body & Beauty Op afspraak
Hotel 07:00 - 23:00 uur
Restaurant Waters of the World (lunch) 12:00 - 15:00 uur
Restaurant Waters of the World (diner) 17:00 - 21:00 uur
Bekijk hier de openingstijden